Založ si blog

Knižnica vesmíru – fakt alebo mýtus?

Ako by mala vyzerať Knižnica vesmíru? Mala by knihy na poličkách ako klasická knižnica? Či by ste uprednostnili svoju fantáziu a vesmírne zápisy by vyzerali ako mydlové bubliny, ktoré by žili samostatným životom a za každou z nich by sa ukrýval iný príbeh? A čo tak zvitky v ktorých sa ukrýva sila slov?

 

Teraz si možno poviete, že vesmírna knižnica je síce pekná predstava, ale nereálna. Čo ak však takáto knižnica existuje, len je to mimo „realitu“. Je ukrytá mimo priestor a čas, možno aj v inej paralele či vesmíre. Ide o vesmírnu databanku, fungujúcu na princípe energetických vibrácií a je nazývaná aj ako Akáša. Medzi ľuďmi je známa aj ako kolektívne vedomie, kniha života alebo kozmický duch.

Nasleduje otázka: Nie je to len vymyslená povedačka od ľudí? Dostal sa niekto skutočne do Akáše? A ako zistím, že som tam, keď ona v skutočnosti nie je zhmotnená v realite?

 

Do akášických záznamov sa dá dostať skrz:

  • meditáciu,
  • sny,
  • kreatívnu vizualizáciu,
  • regresívnu terapiu
  • vstupnú modlitbu,
  • v ojedinelých prípadoch – cez narkózu, klinickú smrť.

Foto: Thinkstock

Anjeli, duchovní sprievodcovia, majstri, vyšší, vesmírni knihovníci, strážcovia – rôzne pomenovania sa šíria medzi ľuďmi a len málokto vie, že práve Akáša je ich domovom a zdrojom informácií, z ktorých čerpajú pri svojej pomoci iným. V akášických záznamoch jestvuje celá história ľudstva a aj pravdepodobná budúcnosť.  Je tvorená energiou a aj my používame slová ako karma, osud, náhoda, reinkarnácia alebo očistec. Tieto slová majú pôvod práve tu. Keďže celá vesmírna knižnica je tvorená energiou a myšlienkami, sú v nej uchovávané myšlienky celej našej podstaty – vedomie, podvedomie, nevedomie, ego.  Vyššie energie jej dávajú pozitívne náboje a vtedy si priťahujeme do života šťastné príležitosti, nižšie energie robia opak. Veľmi známa veta – Karma mu to vráti aj s úrokmi – je v jednoduchosti princípom nižších vibrácii. Keď niekomu neprajeme, robíme zlo, vráti sa to, lebo na akciu sa odpovedá reakciou a vyslaná energia reaguje tak, že sa vráti späť (vyslané zlo – prijaté zlo).

Spomenula by som ešte intuíciu, ktorá využíva tieto vesmírne záznamy na vyhodnocovanie situácie a čerpá práve z týchto skúsenosti uložených v Akáši. Keď si vezmete ako funguje intuícia, tak to dáva logiku. Predstavte si, že idete do práce a zabudli ste si mobil doma na stole. V ten deň máte mať dôležitý hovor a intuícia vám pri nasadnutí do auta posunie do mozgu myšlienku ako ste si v minulosti zabudli mobil, keď ste ho potrebovali a zmeškali ste tak niečo dôležité. Túto zdanlivú myšlienku vyslala intuícia, ktorá vám chce niečo povedať a ak ju počúvnete, telefón skontrolujete, či ho máte po ruke, aj keď ste presvedčenými, že ste ho predsa len odkladali k sebe. Pre tých, ktorí nepočúvnu, tak prídu do práce a klepnú sa po hlave a povedia, že mali zlý pocit, ale nepočúvali ho a pritom si možno spomenú, že intuícia chcela podsunúť myšlienku smerom k vedomiu.

A čo poznatok, že ak neviete, či ste zamkli dom/byt a vrátite sa to skontrolovať, tak tento vynaložený čas posunie celý váš deň do inej úrovne. Ako? Možno ste sa práve vyhli červenej na semaforoch alebo náhliacemu sa vodičovi, ktorý by v križovatke nezastavil aj keď by ste mali prednosť a mohol by do vás naraziť. Je to zaujímavé, ako môže 30 sekúnd zmeniť celý kolobeh dňa. Stačí si to uvedomiť. Ako viete, že sa niečo zlé deje vášmu blízkemu aj keď s ním práve nie ste? Odkiaľ pochádzajú dobré a zlé pocity? Za všetko môže toto čarovné miesto – Akáša.

V krátkosti som zhrnula svoje poznatky a dojmy o tejto Knižnici vesmíru. Nie je to odborný článok, len ozrejmenie pojmu Akáša a všetko, čo sa s ňou spája. Ujo Google rozhodne o tom prezradí viac, ak vás táto problematika zaujíma a existuje aj niekoľko kníh, kde sa o akášických záznamoch hovorí. Ak ste duchovne vyspelými, tak určite z nej čerpáte, rovnako ste ju už aj navštívili, len ste možno nevedeli, že všetko sa to zlieva do jedného vesmírneho centra.

 

Ministory – Zabudol, aká túžba ho kedysi hnala

09.05.2021

Toľko sa zamýšľame logickými úvahami, ktoré vyhrávajú nad tým, čo je možné a čo nie, až zabúdame na to intuitívne, čo nevidieť, a predsa to tu je. Ako môže niekto študovať hviezdy, keď sa nepozrie na hviezdnu oblohu? Rozpoviem v krátkosti… Existoval muž, ktorý videl iba logiku a fakty. Chcel študovať hviezdy – ich vznik, históriu, polohy súhvezdí [...]

Politická spletenina – Večerníček sa začína

14.01.2021

Politická spletenina Takto sa príbeh politický začína, Dedo Večerníček hviezdičky už zažína. Predtým deti, než skočíte do postieľky, rozpoviem vám nekončiace pletky. Je doba, keď psychika dole padá, veď vidí aká schopná je naša vláda. Ani deti o sladkosť sa takto nepovadia, po zapnutí kamier hneď jeden druhého zradia. Prečo by sa mali oni [...]

Nie vždy sa dá krásy dotýkať!

29.11.2020

Krása je pominuteľná. Tak to traduje medzi nami a mi tomu veríme. Nešpekulujeme o tomto význame, lebo to vidíme pred očami. Predsa len je v tom hlbšia myšlienka vhodná na zamyslenie. Začneme tým, že si povieme, ako sa krása definuje: Krása je – vlastnosť toho, čo sa ľudskými zmyslami alebo intelektom vníma ako veľmi pekné Stála som na balkóne a chcela som vidieť [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Monika Jendrálová

„Môžeš mať všetko, za čo si ochotný bojovať.” - JACKIE CHAN

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 246267x
Priemerná čítanosť článkov: 3848x

Autor blogu