Založ si blog

Anjeli medzi nami – v akých podobách sa ukazujú?

Anjeli sú milujúce bytosti, ktoré žijú medzi nami. Komunikujú s nami, dávajú nám najavo svoju prítomnosť, no nie vždy sme schopní prevziať informácie od nich. Keď sledujeme dianie vo svete zameriavajúce sa na duchovnú sféru, existujú viaceré ľudské príbehy hovoriace o stretnutiach s anjelmi.

Známe meno je Lorna Byrne, ktorá už ako dieťa videla anjelov a zhovárala sa s nimi. Celý život s nimi hovorí, napísala množstvo kníh, ktoré dokumentujú jej život s anjelskými bytosťami. Doteraz chodí po svete a odovzdáva ich posolstvá. Ďalší ľudia, ktorí anjelov videli, popisujú ich ako priezračné, bezfarebné, trblietajúce sa, nepriezračné bytosti s krídlami a žiarou, ale tiež sa objavili tvrdenia, že anjel sa podobá ľudskej bytosti, len v jeho očiach sú záblesky nadprirodzena a po chvíli zmizne.

 

Ako sa anjeli ukazujú v našom svete:

  1. Svetelné gule na fotografiách –  Je to jedna z podôb, ktorú anjeli na seba berú, aby sa zjavili ľuďom. Môžu byť zachytení na fotografiách. Po vyvolaní filmu majú anjelské bytosti podobu bielej gule. Najčastejšie sa objavujú pri deťoch alebo duchovne zmýšľajúcich osobách.
  2. Sny – Sny s prítomnosťou anjelov bývajú príliš živé, pamätáme si ich do detailov, sú plné emócií a reálnych pocitov. Po zobudení si takého sny často prehrávate v hlave a dlho ostávajú v mysli.
  3. Anjelské svetlá – Záblesky a iskry svetla v zornom poli, zrkadlách, v odrazoch bývajú znamením, že anjeli sú blízko nás.
  4. Anjelské hmly – Anjelikovia sú pri nás ak vidíte hmlu, ktorá sa líši od klasickej hmly, teda môže mať farbu zelenú, fialovú, modrú a iné.
  5. Anjelské mraky – Patria medzi obľúbené znamenia. Ak vidíme mrak podobajúci sa anjelovi, tak nám naznačujú, že sú pri nás.
  6. Videnie znamení – Anjeli dávajú svoju prítomnosť najavo rôzne – nájdené pierka, mince, zastavené hodiny, pohybujúce sa predmety v dome, blikajúce svetlá a vizuálne zvláštnosti svedčia o ich návšteve. Tiež sa môže stať, že budete čakať v meste na niekoho a vo výklade zazriete knihu, ktorá bude odpoveďou na vašu otázku, prípadne začne hrať v rádiu pieseň, ktorá ukrýva dôležité posolstvo.
  7. Znamenie pomocou myšlienok, rozhovorov – Pod týmto pojmom sa myslí buď nejaká myšlienka, ktorá sa nám vynorí po rokoch a ukrýva dôležitú informáciu potrebnú práve v danej situácii, býva odpoveďou na vyskytujúci sa problém alebo ak si spomeniete na niekoho a on sa o pár minút pri vás znenazdania objaví, to bola anjelská správa pre vás. Niekedy daná osoba poslaná anjelmi priamo hovorí s vami a vy ju poznáte, nepriamo si vypočujete nejaký rozhovor, ktorý vám odkryje určité odpovede alebo sa k vám prihovorí niekto cudzí a vnukne vám myšlienku, ktorá vás posunie vpred.

Pokus: Zapáľte si sviečku a v prítmí sa snažte so zapnutým fotoaparátom na mobile pohybovať obrazom okolo sviečky. Nad plamienkom sviečky sa zvyčajne zobrazí nejaké farebné svetielko, viditeľné len mobilným fotoaparátom – farba malinkého svetielka býva rôzna.

Neustále pri nás stojí nejaký anjel. Každý z nás ma svojho anjela strážneho – väčšinou ich býva viac než len jeden. Nezabúdajte, že vždy anjelikovia stoja pri nás a čakajú, kým ich požiadame o pomoc – tým dávame najavo, že ich vnímame a oni sa nám snažia v blízkej dobe zaslať znamenia, ktoré by nám mali byť zrozumiteľné.

 

Foto: Pixabay

Zdroj: D.Virtue – 21 dní komunikácie s anjelmi

Ministory – Zabudol, aká túžba ho kedysi hnala

09.05.2021

Toľko sa zamýšľame logickými úvahami, ktoré vyhrávajú nad tým, čo je možné a čo nie, až zabúdame na to intuitívne, čo nevidieť, a predsa to tu je. Ako môže niekto študovať hviezdy, keď sa nepozrie na hviezdnu oblohu? Rozpoviem v krátkosti… Existoval muž, ktorý videl iba logiku a fakty. Chcel študovať hviezdy – ich vznik, históriu, polohy súhvezdí [...]

Politická spletenina – Večerníček sa začína

14.01.2021

Politická spletenina Takto sa príbeh politický začína, Dedo Večerníček hviezdičky už zažína. Predtým deti, než skočíte do postieľky, rozpoviem vám nekončiace pletky. Je doba, keď psychika dole padá, veď vidí aká schopná je naša vláda. Ani deti o sladkosť sa takto nepovadia, po zapnutí kamier hneď jeden druhého zradia. Prečo by sa mali oni [...]

Nie vždy sa dá krásy dotýkať!

29.11.2020

Krása je pominuteľná. Tak to traduje medzi nami a mi tomu veríme. Nešpekulujeme o tomto význame, lebo to vidíme pred očami. Predsa len je v tom hlbšia myšlienka vhodná na zamyslenie. Začneme tým, že si povieme, ako sa krása definuje: Krása je – vlastnosť toho, čo sa ľudskými zmyslami alebo intelektom vníma ako veľmi pekné Stála som na balkóne a chcela som vidieť [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Monika Jendrálová

„Môžeš mať všetko, za čo si ochotný bojovať.” - JACKIE CHAN

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 245442x
Priemerná čítanosť článkov: 3835x

Autor blogu