Založ si blog

5 AQUAPARKOV pre dokonalý oddych

 

Zdroj: Pixabay

Zdroj: Pixabay

 

GINO PARADISE Bešeňová

Celoročne otvorený vodný raj s tobogánovou vežou, detskými vodnými atrakciami a bazénom s vlnobitím. Horúce pramene termálnych vôd majú blahodarné účinky na organizmus – priaznivo pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.  Je to miesto, kde si oddýchnete, načerpáte nové sily a podporíte tým aj svoju psychiku. Priamo v komplexe sa nachádzajú reštaurácie, bary  a na svoje si prídu aj milovníci wellnessu – masáže, rôzne druhy inhalácii, fínska sauna a pod.

 

AQUACITY POPRAD

V tomto aquaparku sa zabaví celá vaša rodina. V ponuke nájdete relaxačné bazény, tobogány a wellness pre každého, kto hľadá relax a uvoľnenie. V relaxačných bazénoch sa nachádzajú vírivky, masážne trysky a vodné prúdy, ktoré uvoľnia celé telo. Obľúbenou atrakciou je laserová šou prebiehajúca každý večer. Je to ideálne miesto pre rodiny s deťmi. Všetci si tam prídu na svoje.

 

AQUAPARK ORAVICE

Tak ako v každom aquaparku, tak aj Aquapark Oravice je vybavený ležadlami, rôznymi vodnými atrakciami a čím sa môže pýšiť, tak je to termálna voda s vysokým obsahom železa. V areáli sa nachádzajú občerstvovacie zariadenia, gejzír a zaujímavosťou sú aj umelé vlny, ktoré pripomenú ľuďom more. Plavecký bazén je k dispozícii všetkým, ktorý chcú rozhýbať svoje telo vo vode.

 

THERMAL PARK VRBOV

Mineralizovaná voda slúži každému, kto má choroby pohybového systému, nervovej sústavy, srdcovo-cievneho ústrojenstva a taktiež pomáha aj pri ochoreniach dýchacieho systému. Kúpalisko je otvorené celoročne a ubytovanie v okolí by nemalo byť problém.

Spa & Aquapark Turčianske Teplice

Blahodárne účinky termálnej vody sú známe v širokom okolí. K dispozícii je plavecký bazén, atrakčný bazén, sedací bazén a tobogány. Cez letnú sezónu sa dá priamo v komplexe zahrať minigolf. Či už idete za relaxom alebo zábavou, toto miesto spĺňa obidva kritéria.

Ministory – Zabudol, aká túžba ho kedysi hnala

09.05.2021

Toľko sa zamýšľame logickými úvahami, ktoré vyhrávajú nad tým, čo je možné a čo nie, až zabúdame na to intuitívne, čo nevidieť, a predsa to tu je. Ako môže niekto študovať hviezdy, keď sa nepozrie na hviezdnu oblohu? Rozpoviem v krátkosti… Existoval muž, ktorý videl iba logiku a fakty. Chcel študovať hviezdy – ich vznik, históriu, polohy súhvezdí [...]

Politická spletenina – Večerníček sa začína

14.01.2021

Politická spletenina Takto sa príbeh politický začína, Dedo Večerníček hviezdičky už zažína. Predtým deti, než skočíte do postieľky, rozpoviem vám nekončiace pletky. Je doba, keď psychika dole padá, veď vidí aká schopná je naša vláda. Ani deti o sladkosť sa takto nepovadia, po zapnutí kamier hneď jeden druhého zradia. Prečo by sa mali oni [...]

Nie vždy sa dá krásy dotýkať!

29.11.2020

Krása je pominuteľná. Tak to traduje medzi nami a mi tomu veríme. Nešpekulujeme o tomto význame, lebo to vidíme pred očami. Predsa len je v tom hlbšia myšlienka vhodná na zamyslenie. Začneme tým, že si povieme, ako sa krása definuje: Krása je – vlastnosť toho, čo sa ľudskými zmyslami alebo intelektom vníma ako veľmi pekné Stála som na balkóne a chcela som vidieť [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Monika Jendrálová

„Môžeš mať všetko, za čo si ochotný bojovať.” - JACKIE CHAN

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 245409x
Priemerná čítanosť článkov: 3835x

Autor blogu