Naozaj silný muž – ten, čo ti rozumie!

27. decembra 2018, Monika Jendrálová, Život

Je nenápadný a predsa má v sebe to nádherné úprimné čaro. Nenápadnosť ho robí zaujímavým pre tých, ktorí si ho všimnú a nechajú sa vtiahnuť do jeho sveta. Navonok má rôzne podoby, rôzne tváre – ale jeho vnútro priam prekvitá. Predstavte si rajskú záhradu a znásobte ju dokonalosťou vesmíru – to je vnútro silného muža.

Je jedinečný,na nič sa nehrá, je dokonalý vo svojej nedokonalosti. V niektorých prípadoch pôsobí ako tichý sledovateľ, ale vzápätí môže byť skvelým rečníkom, ktorého by ste dokázali počúvať celé hodiny.

Je tajuplný, radšej prekvapuje iných, než by ho mal niekto iný prekvapiť. Dokáže rozosmiať nejedno smutné srdce, v slzavom údolí vďaka nemu vykukne slniečko a roztopí ľad chladných a navonok neviditeľných citov. Neodmietne, ak ho niekto poprosí o pomoc a sám nečaká, že daná osoba by spravila niečo pre neho.

Je pracovitý, starostlivý, ochranársky a na svojich blížnych nedá dopustiť. Je to gentleman, ktorý sa správa k žene ako k jedinečnej ľudskej bytosti, nie ako k handre. Nestará sa o najnovšie módne trendy, radšej sa oblieka do toho, v čom sa cíti dobre a robí veci, ktoré ho bavia. Ak sa mu niečo nedarí, tak nedáva to najavo, snaží sa to opäť urobiť najlepšie ako vie – je odhodlaný. Život vníma ako dobrodružstvo.

Je to človek, ktorý ozaj miluje srdcom. Aj keď niekedy nedáva navonok svoje pocity, ale dokáže jedinečné okamihy prežívať naplno. Nezabúda na slová vďačnosti, poďakuje aj za drobnosti a snaží sa slušne správať ku každému. Svoju polovičku miluje celým srdcom, je jej oporou a pristupuje k nej s rešpektom. S radosťou a úsmevom jej pripomína, že je na ňu hrdý a veľmi si ju váži.

 

JE TO SILNÝ MUŽ!!!

 

love

Foto: Pixabay