5 AQUAPARKOV pre dokonalý oddych

8. júna 2017, Monika Jendrálová, Zaujímavosti

 

Zdroj: Pixabay

Zdroj: Pixabay

 

GINO PARADISE Bešeňová

Celoročne otvorený vodný raj s tobogánovou vežou, detskými vodnými atrakciami a bazénom s vlnobitím. Horúce pramene termálnych vôd majú blahodarné účinky na organizmus – priaznivo pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.  Je to miesto, kde si oddýchnete, načerpáte nové sily a podporíte tým aj svoju psychiku. Priamo v komplexe sa nachádzajú reštaurácie, bary  a na svoje si prídu aj milovníci wellnessu – masáže, rôzne druhy inhalácii, fínska sauna a pod.

 

AQUACITY POPRAD

V tomto aquaparku sa zabaví celá vaša rodina. V ponuke nájdete relaxačné bazény, tobogány a wellness pre každého, kto hľadá relax a uvoľnenie. V relaxačných bazénoch sa nachádzajú vírivky, masážne trysky a vodné prúdy, ktoré uvoľnia celé telo. Obľúbenou atrakciou je laserová šou prebiehajúca každý večer. Je to ideálne miesto pre rodiny s deťmi. Všetci si tam prídu na svoje.

 

AQUAPARK ORAVICE

Tak ako v každom aquaparku, tak aj Aquapark Oravice je vybavený ležadlami, rôznymi vodnými atrakciami a čím sa môže pýšiť, tak je to termálna voda s vysokým obsahom železa. V areáli sa nachádzajú občerstvovacie zariadenia, gejzír a zaujímavosťou sú aj umelé vlny, ktoré pripomenú ľuďom more. Plavecký bazén je k dispozícii všetkým, ktorý chcú rozhýbať svoje telo vo vode.

 

THERMAL PARK VRBOV

Mineralizovaná voda slúži každému, kto má choroby pohybového systému, nervovej sústavy, srdcovo-cievneho ústrojenstva a taktiež pomáha aj pri ochoreniach dýchacieho systému. Kúpalisko je otvorené celoročne a ubytovanie v okolí by nemalo byť problém.

Spa & Aquapark Turčianske Teplice

Blahodárne účinky termálnej vody sú známe v širokom okolí. K dispozícii je plavecký bazén, atrakčný bazén, sedací bazén a tobogány. Cez letnú sezónu sa dá priamo v komplexe zahrať minigolf. Či už idete za relaxom alebo zábavou, toto miesto spĺňa obidva kritéria.